top of page

Verzenden & Retouneren

Verzend & Retour Beleid

Verzendinformatie

Bestellingen boven €55,-, binnen Nederland, zullen gratis worden verstuurd.  Wanneer u op werkdagen besteld, wordt het product binnen 1 werkdag naar u verzonden tenzij anders vermeld. Gedurende verschillende periodes zijn er vertragingen met post NL. U kunt dit volgen via uw Track & Trace code die u van ons per mail ontvangt. 

 

Uw pakket zal worden bezorgd door PostNl in de brievenbus of aan de deur afhankelijk van de grote van de bestelling. 

Ruilen & retourneren

U heeft 14 dagen bedenktijd na ontvangst van uw bestelling om het product te retourneren.

Wij bieden geen standaard retouren. Mocht u een andere kleur willen dan adviseren wij u een nieuwe bestelling te plaatsen op buyuniverse.nl.

Na ontvangst van uw retour zal het bedrag binnen 10 werkdagen terug worden gestort op uw rekening.

 

Let op: Houd er rekening mee dat alleen producten in originele staat en verpakking worden geaccepteerd. Oorbellen worden niet retour aangenomen op het moment dat de plastic verpakking open is gemaakt in verband met hygiëne. BuyUniverse behoudt zich het recht voor om geretourneerde artikelen te weigeren.

Wilt U uw product retourneren?

Volg deze stappen:

  1. Registreer je retour aanvraag via e-mail. Je kunt ons e-mailen op info@buyuniverse.nl. Let op: Als u uw retour niet aanvraagt via de mail, kunnen wij uw geld niet terug storten. 

  2. Na ontvangst van uw retour aanvraag sturen wij u een retour label per email op. Plak deze op jouw order en lever het pakket af bij een postkantoor in de buurt. Let op: dit is geen pre-paid label. De verzendkosten zijn voor eigen rekening.

 

Voor meer informatie over betaling, verzenden en retour verwijzen wij u graag door naar onze klantenservice mail contact - info@buyuniverse.nl

Laatst bijgewerkt - 2022

bottom of page